Pasabahce Aurora – Ronde Kommen – Set van 3 – 140 mm – Glas

Artikelnummer: 8693357485716

 8,95 incl. btw

18 People watching this product now!

Betaalmethodes:

Productomschrijving

De Aurora Kom is een veelzijdige en stijlvolle kom die perfect is voor dagelijks gebruik in de keuken of tijdens speciale gelegenheden. Met zijn tijdloze design en functionele vormgeving is deze kom een onmisbaar item in elke keuken.

  1. Veelzijdig gebruik: De Aurora Kom is ideaal voor het serveren van soep, salades, snacks, ontbijtgranen, desserts en meer. Dankzij zijn veelzijdigheid is het een handige aanvulling voor elke maaltijd.
  2. Stijlvol ontwerp: Met zijn elegant en modern ontwerp voegt de Aurora Kom een vleugje klasse toe aan elke tafelsetting. Het tijdloze design maakt het gemakkelijk te combineren met andere serviesstukken en keukenaccessoires.
  3. Duurzaam materiaal: De kom is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen dagelijks gebruik.
  4. Praktische afmetingen: De afmetingen van de Aurora Kom zijn zo gekozen dat hij voldoende ruimte biedt voor verschillende gerechten, terwijl hij toch compact genoeg is om gemakkelijk te hanteren en op te bergen.
  5. Makkelijk te reinigen: Dankzij het gladde oppervlak is de Aurora Kom eenvoudig te reinigen. Hij kan met de hand worden gewassen of in de vaatwasser worden geplaatst voor een snelle en gemakkelijke reiniging.
  6. Stabiele basis: De kom heeft een stabiele en stevige basis, waardoor hij goed op tafel staat en niet gemakkelijk omvalt.
  7. Geschikt voor dagelijks gebruik: Of het nu voor dagelijkse maaltijden of speciale gelegenheden is, de Aurora Kom is geschikt voor alle gelegenheden en biedt een betrouwbare en stijlvolle manier om je gerechten te serveren.

De Aurora Kom is een praktische en elegante keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige kom die zowel functioneel als stijlvol is. Of je nu een professionele chef-kok bent of gewoon je keukenservies wilt uitbreiden, deze kom zal zeker aan je verwachtingen voldoen en je tafelsetting naar een hoger niveau tillen.

Beoordeling door onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.