Luxe Longdrinkglazen – 420ml – 6 Stuks – Drinkglas – Limonadeglazen – Glazenset – Drinkglazen – Cocktailglazen

Artikelnummer: 6151307849879

 11,95 incl. btw

17 People watching this product now!

Betaalmethodes:

Productomschrijving

Voeg een vleugje elegantie toe aan je tafel met onze Luxe Longdrinkglazenset!

 

Of je nu een verfrissend glas limonade, een fruitige cocktail, of gewoon water wilt serveren, onze Luxe Longdrinkglazen van 420ml zijn de perfecte keuze. Deze set van 6 glazen combineert stijl en functionaliteit, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden.

 

Hoogwaardige Kwaliteit: Onze longdrinkglazen zijn vervaardigd van hoogwaardig glas dat zowel duurzaam als elegant is. Het kristalheldere glas zorgt voor een prachtige presentatie van je dranken, terwijl de stevige constructie lang meegaat. Elk glas is zorgvuldig ontworpen om een comfortabele grip te bieden, zodat je drankje altijd goed in de hand ligt.

 

Perfect Formaat: Met een inhoud van 420ml (42cl) zijn deze glazen ideaal voor diverse dranken zoals limonade, water, sap, cocktails en meer. Het ruime formaat biedt voldoende capaciteit zonder te groot te zijn, waardoor ze perfect zijn voor elke setting, van een casual diner tot een chic feestje.

 

Elegant Ontwerp: Het tijdloze en elegante ontwerp van deze glazen voegt een vleugje verfijning toe aan elke tafelsetting. De heldere, strakke lijnen en de gladde afwerking maken deze glazen niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk. Ze passen moeiteloos bij elke stijl van servies en decor, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elk huishouden.

 

Gemakkelijk in Onderhoud: Onze Luxe Longdrinkglazen zijn vaatwasmachinebestendig, wat zorgt voor eenvoudig en snel schoonmaken. Zo kun je meer tijd besteden aan het genieten van je drankje en minder tijd aan het schoonmaken. De glazen behouden hun helderheid en kwaliteit, zelfs na veelvuldig gebruik en wassen.

 

Specificaties:

 

Inhoud: 420ml / 42cl per glas

Aantal: 6 stuks

Materiaal: Hoogwaardig glas

Gebruik: Limonade, water, sap, cocktails en meer

Onderhoud: Vaatwasmachinebestendig

Waarom Kiezen Voor Onze Luxe Longdrinkglazen?

 

Hoogwaardige kwaliteit: Gemaakt van duurzaam en helder glas.

Ruim formaat: Ideaal voor verschillende dranken met een inhoud van 420ml.

Elegant ontwerp: Tijdloos en stijlvol, past bij elke tafelsetting.

Gemakkelijk onderhoud: Vaatwasmachinebestendig voor snel en eenvoudig schoonmaken.

Beoordeling door onze klanten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.